google
Google en Snapchat waarschuwen voor onrealistische beautyfilters: Zelfs sproeten verdwijnen De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Volgens cijfers van Google is maar liefst 70 procent van alle fotos die met een Android-mobieltje worden genomen een selfie. Google en Snapchat voeren campagne tegen beauty en straktrekfilters in fotoapps die standaard aanstaan. Jongeren krijgen het idee dat alles maakbaar is.
aanmelding google
Privacy en voorwaarden Google.
Tijdens het gebruik van Gmail, Google Zoeken, YouTube en andere producten van Google kunt u zelf uw persoonlijke gegevens en gebruiksgeschiedenis beheren en beveiligen. In de Privacyhandleiding voor Google-producten vindt u informatie over hoe u sommige van de privacyfuncties kunt beheren die zijn geïntegreerd in de producten van Google.
aanmelding google
Sign in Google Accounts.
google
Onze producten Google.
Google Play Books. Google Play Films. Google Play Games. Google Play Muziek. Google Street View. Wear OS by Google. Advertenties met informatie over de winkelvoorraad. Google Digital Garage. Google Enterprise Search. Google Manufacturer Center. Google Maps Platform. Google Marketing Platform.
google
The Keyword Google.
More on the Cloud blog. Explore get answers. See all product updates. Diversity and inclusion. Grow with Google. Next billion users. Safety and security. Data centers and infrastructure. Life at Google. Around the globe. Google in Africa. Google in Asia.
google
Google.
Google.
Google Maps.
Google doet concessies ivm overname Fitbit Analist.be.
Google doet concessies ivm overname Fitbit. Google doet concessies ivm overname Fitbit. 9 oktober 2020. Vorige week maakte Alphabets dochter Alphabet bekend dat het concessies richting de EU gedaan heeft inzake antitrust goedkeuringen in verband met Fitbit is een producent van draagbare fitnessmeters.
600.000 euro boete voor Google, omdat de zoekmachine recht" van burger om vergeten te worden niet naleefde" VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van
All rights reserved. 600.000 euro boete voor Google, omdat de zoekmachine recht" van burger om vergeten te worden niet naleefde." Google Belgium heeft een boete van 600.000 euro gekregen. De zoekmachine leefde het recht van een burger om vergeten te worden niet na.
Google en Oracle vechten al 10 jaar lang copyrightzaak uit over Android TechPulse.
De cloudleverancier diende onmiddellijk na de overname een aanklacht in tegen Google. Volgens Oracle had Google op onrechtmatige wijze gebruik gemaakt van de code, en bijgevolg dus het copyright van haar dochteronderneming geschonden. Het tegenargument van Google luidt dat de code waarop het zich baseerde, louter diende als een technologische basis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor google